Kuinka huolehtia silmälasien puhtaudesta

Laadukas silmälasien puhdistusaine ei vain puhdista laseja hyvin, se ei myöskään vahingoita niitä. Nyt viittaan erityisesti linssin puhdistukseen. Siksi on välttämätöntä tietää, mitä ainetta käyttää.

silmälasi

Lasit voi puhdistaa helposti myös itse, mutta monet käyttävät myös ammattilaisten palveluja ajoittain syväpuhdistukseen. Kun pidät lasit puhtaana, ei sitten tarvitse hankkia uusia silmälaseja niin usein!

Hyödyllisiä vihjeitä silmälasien pesuun

Jos silmälasit ovat erittäin likaisia: pöly, lika, sahanpuru, laita koko lasit juoksevan veden puhdistukseen irtotavarana ensin, sitten pyyhi ne, jolloin vältetään se että ne  naarmuuntuisivat.

Vain jos et käytä laseja,silloin ei tarvitse puhdistaa niitä

Sinun pitäisi tietää, että silmälasit tarvitsevat säännöllistä puhdistusta, ja tämä on toimintaa teet useimmin niiden ylläpitoon.
Voit puhdistaa silmälasit:

  • Mekaaninen: käyttäen mikrokuituliina
  • Kemiallisesti: käyttämällä laseihin puhdistusspraytä tai kosteuspyyhkeitä
  • Sekä mekaaninen ja kemiallinen: Ammattilaisen koneella

Tärkeintä on pitää lasit sen verran kirkkaina, että niiden käyttö on mukavaa ja helppoa.

Totu puhdistaa silmälaseja säännöllisesti

Kerran viikossa, pese koko lasit juoksevan veden alla. Voit myös käyttää vedessä miedolla pesuaineella tai miedolla saippualla. Lopuksi huuhtele huolellisesti lasit ja kuivattaessa, pyyhi kaiken mikrokuituisen pyyhkiä ja puhdistaa linssit suihkeella.
Tärkeä: Tee tämä vain kerran viikossa ja vesi on lämmin, mutta ei kuuma. Kaikki kuuma voi vahingoittaa linssin pinnoitteita.

Puhdista runko aina tarvittaessa

Olemme tottuneet ajattelemaan vain linssejä, kun se tulee lasien pesuun,  sillä jos linssit ovat likaisia, näemme sen heti. Samaa asiaa ei voida sanoa kehyksistä.
Puhdista runko pehmeällä liinalla, Mikrokuituvuori on paras, vaikka kehykset eivät ole niin alttiita naarmuuntumiselle kuin linssit.

Suosittelen koneellisesta pesua kerran vuodessa

Jos sinulla ei ole aikaa tai ei ole asianmukaisia puhdistusmateriaaleja hyödynnä optisten liikkeiden puhdistuskoneita. Joissakin paikoissa se on mahdollista saada jopa kerran vuodessa ilmaiseksi, jos olet hankkinut lasisi heiltä.. Ehkä optikollasi on tällaisia tarjouksia.
Automaattinen silmälasien puhdistusainetta, jota käytetään ammattisiivouksessa, toimii sekä mekaanisesti ultraäänitutkimuksia ja kemiallisesti erityisellä ratkaisu. Se on samanlainen kuin puhdistettaessa koruja.
Etuna on, että tällä tavalla se puhdistaa liasta tai aineita, jotka ovat saavuttaneet lasit ilman vaurioiden riskiä.

Suosittelen puhdistuksen vähintään kerran vuodessa, riippuen siitä kuinka paljon käyttää silmälaseja ja millä ehdoilla. S

Joskus tai ajoittain, silmälasien puhdistus on välttämätöntä. Käytä paras silmälasien puhdistusaine antaaksesi silmälaseille parhaan suojan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *