Silmälasit Netistä

Kuten jo aikaisemmassa artikkelissamme pikaisesti mainitsimme, ostaa nykyään yhä useampi suomalainen omat silmälasinsa netistä, ja siitä on tullut todella suosittu tapa ostaa uudet lasit monelle ihmisille.

Osalle voi kuitenkin vielä olla hieman epäselvää, miten ne lasit oikein kannattaa ostaa netistä, ja erityisesti mistä ne kannattaa hankkia. Sen takia kutsuimme lasitnetistä.fi -sivuston pitäjän kertomaan meille vastauksen tähän kysymykseen.

Kuinka hankkia silmälasit netistä?

Aivan aluksi haluaisin sanoa, että loppujen lopuksi silmälasien hankinta netistä on paljon helpompaa kuin moni luulee. Tiedän että monet pelkäävät tekevän sen väärin, tai että se on jotenkin kauhean monimutkaista. Näin ei kuitenkaan todellakaan ole, kunhan valmistaudut sopivasti, ja tiedät mitä olet tekemässä.

silmälasit netistä

Kaikkein helpoin tapa tilata netin kautta on kun käy ensin ihan kunnollisella näöntarkastuksella. Sitä kautta saa helpoiten selvitettyä kaikki silmälasien ostossa tärkeät mitat, kuten linssien vahvuudet ja kehysten mitat. Optikko voi nämä sinulle selvittää, monesti vielä täysin ilmaiseksi, ja se tekee sinun vaivastasi huomattavasti helpomman ja pienemmän. Tämä onkin ehdottomasti se suurin suosituksemme, joskin tämä ei kyllä ole pakollinen. Tarvittavat mitat lukuunottamatta linssien voimakkuuksia voi kyllä selvittää itsekkin, joskin se ei aina ole niin helppoa.

Lisää mittojen ottamisesta ja siihen liittyvästä löydät sivuiltamme.

Kun mitat ovat tiedossa, on aika aloittaa shoppailu! Yksinkertaisimmillaan menet jonkun verkkokaupan sivuille, ja alat sitä kautta katselemaan tarjontaa. Netin kautta näkee tosi helposti mitä on tarjolla, ja kun jotakin mielenkiintoista löytyy, voit rajata valikoimaa nopeasti sen mukaan. Tai jos sinulla on jo tietyt lasit mielessä, nekin löytyvät haun avulla varmasti helposti.

Listan suosittelemistamme nettikaupoista löydät myöskin heti etusivultamme.

Sitten kun tiedät mitkä silmälasit tahdot tilata, niin sinun tarvitsee vain antaa sopivat arvot, ja sen jälkeen vain valita kuinka laadukkaat linssit haluat. Jos pidät samoja laseja pitkään, kannattaa panostaa hieman parempiin linsseihin, mutta jos hankit monet parit laseja, ei ehkä kannata maksaa niin paljoa ekstraa. Valinta on sinun.

Sen jälkeen tilaat kuten normaalissa verkkokaupassa, ja maksat tuotteen joko kortilla, verkkopankin kautta tai laskulla. Myös Klarna on nykyään suosittu.

Uudet silmälasisi tulevat kotiin noin 3 – 5 arkipäivän sisällä, riippuen hieman mistä ne on tilattu ja muista seikoista.

Voit niitä sitten kokeilla rauhassa kotona. Jos ne tuntuvat kuitenkin hieman huonoilta päässä, voit aina palauttaa ne jos siltä tuntuu. Tämä onkin nettiostamisen iso hyvä puoli, kyky kokeilla laseja ilman riskiä kotona.

Tämä ostaminen ei siis ole vaikeaa, kunhan saat mitat jostakin selvitettyä. Helpoiten ne saa optikolta, mutta monet niistä voi itsekkin mitata. Ohjeet löytyy meidän sivuilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *