Paras Tapa Ostaa Silmälaseja

silmälasit netistä

Mistä sinä olet hankkinut silmälasisi?

Oletko mennyt optikolle, joka on neuvonut sinulle oikein mallin, ja hänen ohjeidensa mukaisesti olet sitten kiltisti ostanut ne lasit, joita hän on neuvonut?

Vai oletko mennyt johonkin perinteiseen silmälasikauppaan, kuten vaikka Silmäasema, kun on tarve hankkia uudet silmälasit?

Jokaisella on oma keinonsa hankkia uudet silmälasit. Yleensä voidaan sanoa, että jako menee aika paljon sen mukaan, kuinka usein silmälaseja ollaan hankkimassa, ja miten paljon niistä välitetään.

He ketkä ostavat harvoin laseja, lähinnä silloin kun edelliset menevät rikki, ostavat ne usein sieltä mistä helpoiten saa. Ja tämä on yleensä juuri optikolta, sillä siellä optikko tai silmälääkäri hoitaa samalla kaikki mittaukset ja antaa ohjeita ja ideoita millaiset lasit voisivat henkilön päähän sopia. Kaikki on helppoa ja yksinkertaista.

Sitten taas silmälasikaupoissa on monesti heitä, jotka tietävät jo mittansa, ja omaavat ehkä parit silmälasit. He välittävät laseistaan, mutta heitä ei kuitenkaan kiinnosta käyttää kauheasti vaivaa ja aikaa niiden hankintaan ja keräämiseen.

Ja sitten on vielä se viimeinen ryhmä, jotka ostavat silmälasinsa usein netistä. He ovat se ryhmä, joka on eniten kiinnostunut silmälaseista, ja joille on tärkeää löytää juuri sellaiset lasit joita haluaa.

Tämä ryhmä on myös se, jolla yleensä on monet rillit kotona, ja jotka ostavat uusia paljon ennen kuin edelliset ovat kuluneet loppuun. He seuraavat silmälasimuotia, ja ovat hyvin perillä siitä mitä on markkinoilla tarjolla milläkin hetkellä.

Kuitenkin itse olen sitä mieltä, että suuremman osan kuluttajista kannattaisi 2017 suunnata nettiä kohden, kun ollaan ostamassa niitä uusia silmälaseja. Palvelu on nimittäin kehittynyt ihan älyttömästi viimeisten 5 vuoden aikana, kiitos kasvaneen kilpailun, jonka takia netissä kuluttaja on kuningas.

Optikolla usein on sellainen tunnelma, että se optikko on se päättäjä, ja ostaja sitten seuraa kiltisti hänen ohjeitaan. Netissä taas kuluttajalla on kaikki valta, josta osa ei pidä ja osa rakastaa. Jos kuitenkin tuntuu että ei välttämättä tarvitsisi sitä kädestä pitoa laseja ostaessa, kannattaa tutustua netin tarjontaan.

Netissä nimittäin silmälasit ovat

  1. Halvempia
  2. Enemmän valikoimaa
  3. Parempi palvelu
  4. Nopea toimitus
  5. Pitkät palautusajat, joiden aikana voi lasia testata ihan kotiolosuhteissa

Tämän takia suosittelen lämpimästi myös niitä kuluttajia, jotka eivät silmälaseista niin välitä, tutustumaan tuohon tarjontaan kun on aika ostaa uudet lasit. Jos näkö on pysynyt suunnilleen samana, on uusien lasien tilaaminen verkosta tosi helppoa. Kaikki tarvittavat tiedot löytyy siitä vanhasta mittataulukosta, jonne optikko tai joku muu on mitannut ne tarvittavat tiedot ja mitat.

Ja jos tarviit vinkkejä sopivan muotoisten lasien lyötämiseen, kannattaa kurkata tää Cosmopolitanin artikkeli.

Ne pitää sitten vaan syöttää laseja ostettaessa noille verkkosivuille, ja lasit lähtee pian tulemaan suoraan kotiisi.

Itse en osta enään silmälaseja muualta kuin verkosta, juuri tästä syystä. Säästän paljon rahaa netissä, ja sen lisäksi se on paljon helpompaa shoppailua kuin ennen oli. Suosittelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *